Aquarely

Aquarely

Az Aquarely az Itely Hairhashion állandó színező rendszere. A legfejlettebb tudományos kutatás eredményei az innovatív formulák, amelyek a vonal termékének alapját képezik, hogy biztosítsák a munka optimalizálását, a fejbőr és a haj szépségét és jólétét. Az Aquarely a világ összes fodrászának tökéletes eszköz kifejezni kreativitásukat és művészi alkotásaikat. A hajszín sokkal egyenletesebb, tartós és ragyogó lesz.

A hajszerkezet egészségesebb, táplált és testes lesz,  A haj puhává, selymessé  és hidratálttá válik

Aktív formulák

INTENSE MICRO PIGMENTMENTS - Az intenzív mikro pigmentek mikroemulgeált nano-pigmentek, amelyek képesek mélyen behatolni a keratin üregek közé, és szorosan kötődnek a hajszálakhoz. Olyan innovatív technológia, amely lehetővé teszi a már nagyon alacsony ammóniatartalom csökkentését, mivel ezeknek a pigmenteknek a mérete csak a kutikula részleges megnyitását teszi szükségessé. A tudományos kutatás újbóli felfedezése, amely szépséget nyújt a hajnak.

BÚZAI PROTEINEK - Az erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező hidrolizált búzaproteinek csökkentik a szabad gyökök képződését, segítk  a kondicionálást és szerkezetátalakítást, megvédik a fejbőrt és kapilláris szálakat, lágyságot és selymességet biztosítanak a hajkoronának

LAVENDER ESSENTIAL OIL - A levendula finom illóolaja,a kapilláris kezelésekben maximálisan alkalmazható, nyugtató és  kivörösödés elleni hatással bír, lehetővé téve a szőkítő por alkalmazását még a különösen finom bőrön is.

AQUARELY OXIDIZING EMULSION 20 VOL 1000ML

#AQUA100

Protecting oxidizing emulsion stabilized at balanced pH to color and di- scolor the hair. The ingredients create an ideal synergy with color cream and its pigments. Its creamy formula rich in ACP Complex®, emollient and condi- tioning substances, make it very delicate on the hair even at high volumes and ensures a more luminous and shiny color. Bottle of 1000 ml
2 360 Ft
(nettó: 1 858 Ft)

ITELY HAIRFASHION AQUARELY HAJFESTÉK

#AQUA

94 féle színben
2 200 Ft
(nettó: 1 732 Ft)