Delyton Advanced

Delyton Advanced

A Phyto Conditioning Complex® alapú, innovatív tonalizáló kezelés, amely minden típusú hajnak tökéletes színt és fényes tükröződést biztosít.

Aktív összetevők

A Phyto Conditioning Complex egy exkluzív, teljesen növényi bio-lipid komplex, amely behatol a hajszálba, és ezzel megvédi a keratinnal szembeni rezisztens molekulaszerkezetet, ami javítja a haj hidratálódását és rugalmasságát. A természetes aktív összetevők biztosítják a fejbőr védelmét, és kivételes lágyságot biztosítanak a hajnak.

SELYEMFEHÉRJE - , a termékben magas százalékban jelenik meg, ezzel a hajszerkezetet belsejétől megerősítve teszi a hajat, irigylésre méltóan puhává, egészségessé, hidratálttá és fényessé.

GLI EXCLUSIV  színpigmentek, melyek a hajszálakhoz kötődnek, így biztosítva a tökéletes színegyensúlyt. A szín erősebb és fényesebb lesz. Az első ősz haj optimális lefedettségét biztosítja.

DELYTON ADVANCED ACTIVATOR

#DTON48

Creamy and gentle emulsion enriched with Phyto Conditioning Com- plex®, Silk Proteins and conditioning agents that ensure a more luminous color while preserving the integrity of the hair. Mix with Delyton Advanced to obtain the perfect results. 1000 ml - 33.81 fl oz bottle
2 360 Ft
(nettó: 1 858 Ft)

DELYTON ADVANCED HAJFESTÉK

#DTON

38 féle színben
1 470 Ft
(nettó: 1 157 Ft)